Du har sikkert selv erfaret at pris og kvalitet hænger sammen. Især når vi taler legetøj til børn, som jo i stor stil skal kunne tåle at blive leget med og ikke bare stå til pynt.
Hvad får du for pengene?

Holdbarhed
Drenge kan ofte have en tendens til at behandle deres legetøj hårdere end pigerne, så her kan det virkelig svare sig at betale lidt ekstra. Billigt legetøj er ofte ødelagt, hvis det ”overnatter” udenfor, hvor dyrere legetøj kan tåle en del mere.

Genkendelsens glæde
I takt med at barnet bliver ældre, vil det have et ønske om, at legetøjet ligner noget genkendeligt. Hvor 3-årsbarnet er tilfreds med at det ligner en traktor, så vil det ældre barn være bevidst om, det er en John Deere eller en Claas traktor. Hvis far er landmand, vil barnet især sætte pris på, at køretøjet er samme model som fars.

Udvidelsesmuligheder og lang levetid
Godt legetøj har også den fordel, at det kan suppleres med ekstra udstyr. Det betyder, at interessen kan fastholdes over længere tid, og at legen kan blive mere avanceret efterhånden som barnet bliver ældre. Når barnet er vokset fra sit legetøj, vil det kunne gå i arv til yngre søskende.
Som du kan se, så vil kvalitetslegetøj i længden spare dig for mange penge, der ville være brugt på legetøj som enten hurtigt var gået i stykker, eller efter kort tid ikke var interessant mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Så får du tips, tricks og gode råd direkte i din indbakke!

/*woobox*/